Hesap ve Üyelik

Hesabımı nasıl sildirebilirim?

Son güncelleme(geçen ay)

Hesabınızı silmek için 'Hesabım' bölümündeki KVKK sekmesinden talep edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Hesabınızı sildikten sonra geri almanız mümkün değildir.

Hesabınızı silmek istiyorsanız, bunu iki şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kişisel verilerin silinmesini ya da dışa aktarılmasını "Hesabım" bölümündeki KVKK sekmesinden talep edebilir veya mağazamızla iletişime geçebilirsiniz.

1. "Hesabım" Bölümünden Silme

Hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Hesabınıza giriş yapın.
  2. Hesabım bölümüne gidin.
  3. KVKK sekmesine tıklayın.
  4. Kişisel verilerin silinmesi talebinizi iletin.

2. İletişim Kurma

Alternatif olarak, aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla müşteri hizmetlerimizle irtibat kurabilirsiniz:

Destek ekibimiz, talebinizi en kısa sürede işleme alacaktır. Unutmayın, hesabınız silindikten sonra geri alınamayacak.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hesabınızı sildikten sonra mevcut siparişleriniz ve diğer bilgilerinize erişemeyeceksiniz. Bu nedenle, silmeden önce gerekli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Yardım alırken herhangi bir sorunuz olursa İletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bu makale yararlı oldu mu?